Folosesti o versiune veche a Internet Explorer. Pentru o experiență mai sigură și mai rapidă, fă upgrade gratuit azi!

Sacose tip maieu personalizate

0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
  • Producător: MSG AMBALAJE
  • Cod produs: Sacose tip maieu personalizate
  • Disponibilitate: Precomanda
Sacoșe tip maieu din polietilenă

Sacoșele tip MAIEU din polietilenă sunt destinate, în principal, utilizării magazinelor alimentare și nealimentare, supermarket-uri, fast food, pizzerii, panificație-patiserie, farmacii etc. Datorită microperforațiilor din textură (prelucrare folie prin operațiunea de embosare), sacoșele tip maieu sunt mai rezistente și suportă greutăți mai mari decât în cazul unei sacoșe similare ca mărime și grosime, dar realizată din folie netedă simplă și neprelucrată.

Materiale utilizate

Principalele materiale utilizate în producția sacoșelor tip maieu sunt:

  • Polietilenă de joasă densitate (LDPE)
  • Polietilenă de înaltă densitate (HDPE)

Uzual, sacoșele tip maieu sunt confecționate din folie tip HDPE embosat.

Culoare folie

Standard, foliile din care sunt fabricate sacoșele tip maieu sunt de culoare albă. Se pot produce sacoșe și din folii colorate în masă– galben, roșu, albastru, negru, gri etc.

Dimensiuni

Se pot produce sacoșe începând cu dimensiuni mici – de exemplu 20x35 cm (pentru farmacii, magazine de bijuterii etc) până la dimensiuni mari de 40x70 cm (pentru magazinele alimentare sau produse textile si încălțăminte). Între aceste dimensiuni se pot produce o multitudine de dimensiuni în funcție de necesarul clienților. La dimensiuni se adaugă pliurile laterale.

Grosimi folie

Sacoșele sunt obținute din folii cu grosimi de peste 50 microni conform reglementărilor legale în vigoare.

Confecție

Sacoșele sunt prevăzute cu pliuri laterale (pentru transportul produselor volumetrice și pentru “așezarea” mai bună a produselor). Sudura este la bază, ceea ce asigură o rezistență sporită.

Imprimare

Sacoșele tip maieu pot fi imprimate până la 6 culori în total pe ambele fețe.

Asigurăm fără nici un cost suplimentar grafica sacoșelor și optimizarea pentru imprimare în flexografie (servicii DTP).

Tiraj

Comanda minimă pentru o sacoșa tip maieu imprimată este de 5 mii buc. daca sacosele sunt mari si 10 mii buc daca sacosele sunt mici, pentru o imprimare liniară (1-2 culori). Cantitatea minimă productivă depinde, în principal, de 3 coordonate: dimensiunea sacoșei, grosimea foliei din care este confecționată sacoșa și de complexitatea imprimării.

Pentru consultanță în alegerea celei mai bune variante de sacoșă tip maieu ne puteti contacta pe email la contact@sacose.net , prin formularul de cerere oferta sau telefonic. Raspundem cererilor clienților noștri în maxim 2 ore (în timpul programului de lucru) sau maxim 24 ore (daca cererea este venită în afara programului de lucru).