Folosesti o versiune veche a Internet Explorer. Pentru o experiență mai sigură și mai rapidă, fă upgrade gratuit azi!

Sacose tip banana personalizate

0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
  • Cod produs: Sacose tip banana personalizate
  • Disponibilitate: Precomanda
Sacoșe din polietilenă tip banană

Sacoșele tip banană din polietilenă sunt destinate, în principal, utilizării magazinelor alimentare și nealimentare, farmaciilor și magazinelor fitosanitare, utilizare la târguri și expoziții, alte proiecte de marketing etc. Sunt rezistente la întindere și rupere. Sacoșele sunt elegante și asigură un raport preț calitate optim.

Materiale utilizate

Principalele materiale utilizate în producția sacoșelor tip banană sunt:

  • Polietilenă de joasa densitate (LDPE)
  • Polietilenă de înaltă densitate (HDPE)
  • Polietilenă de medie densitate (MDPE), o combinație optimă între LDPE și HDPE

Uzual, sacoșele tip banană sunt confecționate din folie LDPE și MDPE.

Culoare folie

Standard, folia din care sunt fabricate sacoșele tip banană este de culoare albă. Se pot produce sacoșe și din folii colorate în masă – galben, roșu, albastru, negru, etc.

Dimensiuni

Se pot produce sacoșe începând cu dimensiuni mici – de exemplu 20x30 cm (pentru farmacii, magazine de bijuterii etc) până la dimensiuni mari de 60x70 cm (pentru magazine de confecții, proiecte special de marketing etc). Între aceste dimensiuni se pot produce o multitudine de dimensiuni în funcție de necesarul clienților.

Grosime folie

Sacoșele sunt obținute din folii cu grosimi de la 50 microni și până la 70-80 microni, în funcție de domeniul în care se utilizează și de rezistența dorită.

Confecție

Sacoșele pot fi prevazute cu pliu la bază (pentru transportul produselor volumetrice și pentru “așezarea” mai bună a produselor) și cu întăritură dublă sudată la mâner (pentru o rezistență sporită).

Imprimare

Sacoșele tip banană pot fi imprimate până la 6 culori, pe ambele fețe ale sacoșei, inclusiv fontă plină și margini de închidere (pentru a nu se vedea marginea albă).

Asiguram fără nici un cost suplimentar grafica sacoșelor și optimizarea acesteia pentru imprimare în flexografie (servicii DTP).

Tiraj

Comanda minimă pentru o sacoșa tip banană imprimată este de 7-8 mii buc pentru o imprimare liniară (1-2 culori) pentru dimensiunile mai mari si 10 mii buc pentru dimensiunile mici. Cantitatea minimă productivă depinde în principal de 3 factori: dimensiunea sacoșei, grosimea foliei din care este confecționată și de complexitatea imprimării.

Pentru consultanță în alegerea celei mai bune variante de sacoșă tip banană ne puteti contacta pe email la contact@sacose.net, prin formularul de cerere oferta sau telefonic. Raspundem cererilor clienților noștri în maxim 2 ore (în timpul programului de lucru) sau maxim 24 ore (daca cererea este venită în afara programului de lucru).

Din aceeaşi categorie