Folosesti o versiune veche a Internet Explorer. Pentru o experiență mai sigură și mai rapidă, fă upgrade gratuit azi!

Sacose maner aplicat

0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
  • Cod produs: Sacose maner aplicat
  • Disponibilitate: Precomanda
Sacoșe din polietilenă cu mâner aplicat

Sacoșele cu mâner aplicat din polietilenă reprezintă varianta elegantă a sacoșelor din polietilenă. Sunt utilizate, în special, de magazinele care se adresează categoriilor medii și superioare de consumatori, în special textile, electronice sau expozanți la evenimente speciale (târguri, expozitii sau simpozioane).

Materiale utilizate

Principalele materiale utilizate în productia sacoșelor cu mâner aplicat sunt:

  • Polietilenă de joasa densitate (LDPE)
  • Polietilenă de înaltă densitate (HDPE)
  • Polietilenă de medie densitate (HDPE)

Uzual, sacoșele cu mâner aplicat sunt confecționate din folie LDPE, folie care confera graficii imprimate o stralucire aparte.

Culoare folie

Standard, foliile din care sunt fabricate sacoșele cu mâner aplicat sunt de culoare alba. Se pot produce sacoșe și din folii colorate în masă – galben, roșu, albastru, negru, gri etc.

Dimensiuni

Se pot produce sacoșe începând cu dimensiuni medii – de exemplu 30x40 cm (magazine de bijuterii etc), până la dimensiuni mari de 50x60 cm (pentru magazinele de îmbrăcăminte, case de modă, proiecte de marketing etc). Între aceste dimensiuni se pot produce o multitudine de dimensiuni în funcție de necesarul clienților. La dimensiuni se adaugă pliul la bază.

Grosimi folie

Sacoșele sunt obținute, in mod uzual, din folii cu grosimi de la 50 microni și până la 80 microni, în funcție de domeniul în care se utilizează și de rezistența dorită.

Confecție

Sacoșele sunt prevăzute cu ramformare a foliei în partea superioară pentru o rezistență sporită a mânerului exterior. De asemenea, la cerere, se poate confecționa pliu la bază pentru transportul produselor volumetrice.

Imprimare

Sacoșele tip banană cu mâner aplicat pot fi imprimate cu până la 6 culori, pe ambele fețe ale sacoșei, inclusiv fontă plină și margini de închidere (pentru a nu se vedea marginea albă).

Asigurăm fără nici un cost suplimentar grafica sacoșelor și optimizarea pentru imprimare în flexografie (servicii DTP).

Tiraj

Comanda minimă pentru o sacoșă cu mâner aplicat imprimatăeste de 7500 buc pentru o imprimare liniară (1-2 culori). Cantitatea minimă productivă depinde,în principal, de 3 factori: dimensiunea sacoșei, grosimea foliei din care este confecționată și de complexitatea imprimării.

Pentru consultanță în alegerea celei mai bune variante de sacoșă cu mâner aplicat ne puteti contacta pe email la contact@sacose.net, prin formularul de cerere oferta sau telefonic. Raspundem cererilor clienților noștri în maxim 2 ore (în timpul programului de lucru) sau maxim 24 ore (daca cererea este venită în afara programului de lucru).