Folosesti o versiune veche a Internet Explorer. Pentru o experiență mai sigură și mai rapidă, fă upgrade gratuit azi!

Termeni si Conditii

Utilizarea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe website-ul www.sacose.net , implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate mai jos. www.sacose.net isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.sacose.net, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. www.sacose.net nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

Comunicari electronice

Prin accesarea site-ului www.sacose.net, utilizarea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate www.sacose.net, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.sacose.net in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la Newsletter.

Drepturi de autor

Intregul continut al www.sacose.net, incluzand design-ul site-ului, texte, imagini, grafice, programe, grafica web sau orice alte date, este proprietatea www.sacose.net si/sau a asociatilor / partenerilor / furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial. Folosirea acestora fara acordul scris a www.sacose.net se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la informatiile continute de site

www.sacose.neto garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca / modifica / reproduce/ copia partial sau integral site-ul sau de a exploata site-ul in orice alt mod, in scopuri comerciale sau contrare intereselor www.sacose.net, fara acordul scris al acestuia.

Datele personale

Pe site-ul www.sacose.net, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. www.sacose.net nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului sau parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.sacose.net doar in scopul declarat al acestui site: informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru confirmarea comenzilor si pentru a trimite utilizatorului produsele comandate. Informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului prin abonarea la Newsletter.

Securitatea informatiilor

www.sacose.net garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, insa nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul .De asemenea, www.sacose.net nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Responsabilitati privind produsele

www.sacose.net nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet sau obiectiv. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul, etc. www.sacose.net nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor www.sacose.net fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de www.sacose.net de la clientul respectiv. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.sacose.net isi rezerva dreptul de a anula livrarea produsului respectiv si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. www.sacose.net nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta www.sacose.net in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Limitari ale responsabilitatii

www.sacose.net nu va fi facut responsabil si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. www.sacose.net nu este responsabil pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitandu-se la, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Litigii

Orice conflict aparut între www.sacose.net si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin întelegere între cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor românesti.

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. www.sacose.net poate desfasura orice campanie promotionala referitoare la produsele afisate pe site, in conditii stabilite in intregime de catre www.sacose.net.

Transportul si livrarea produselor

În cazul în care produsele exista pe stoc, acestea vor fi livrate in 1 - 3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica, prin curierat rapid.

Costul transportului

Livrarea se face prin intermediul firmelor de curierat Fan Curier, Nemo Expres Curier sau Pallex iar transportul se plateste conform tarifelor aplicate de catre acestia. Costul de transport variaza in functie de caracteristicile comenzii (volum, greutate, valoare, destinatie, metoda de plata), iar valoarea exacta va va fi comunicata telefonic, in momentul confirmarii comenzii.

Returul Produselor

In cazul in care produsul comandat nu corespunde cerintelor dumneavoastra  puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile de la primire. In acest sens va rugam sa ne contactati imediat prin telefon sau email pentru stabilirea detaliilor. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalaj) si nu prezinta semne de uzura. Costul de transport al comenzii cade in acest caz in incidenta cumparatorului (TUR- RETUR ).

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.