Folosesti o versiune veche a Internet Explorer. Pentru o experiență mai sigură și mai rapidă, fă upgrade gratuit azi!

Confidentialitate

 1. Marketing Solution Group in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.sacose.net respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate.
 2. Marketing Solution Group se angajeaza sa nu transmita datele utilizatorilor site-ului www.sacose.net catre terti. Colectarea acestor date se face strict in scopul de a le utiliza in momentele in care Marketing Solution Group considera necesar sa isi anunte clientii despre posibilele modificari de natura tehnica ale site-ului. De asemenea sunt folosite in contactul direct si indirect cu clientii, precum si in scopul informarii acestora asupra diferitelor produse si promotii.
 3. Marketing Solution Group colecteaza informatii pe adresa de web www.sacose.neto, in conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza un "cookie" pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier, ce este utilizat strict pentru autentificarea automata a clientului la vizitele ulterioare.
 4. Colectarea datelor se face prin: formularul de inregistrare clienti sau formularul de contact.
 5. Folosim datele cu caracter personal colectate pe www.sacose.net in scopul facturarii produselor si serviciilor comandate de dvs. si in scopul livrarii acestora.
 6. Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.sacose.net , privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
 7. Marketing Solution Group nu promoveaza SPAM-ul. Compania poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newslettere si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 8. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.sacose.net poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@mktgrup.ro cu mesajul "dezabonare".
 9. Conform cerintelor Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Marketing Solution Group SA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
 10. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, litigiul va fi solutionat de catre Comisia de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Municipiului Iasi sau de catre instantele de judecata competente din Municipiul Iasi.
 11. Pentru informatii si suport, ne puteti contacta pe adresa de email: contact@mktgrup.ro