Folosesti o versiune veche a Internet Explorer. Pentru o experiență mai sigură și mai rapidă, fă upgrade gratuit azi!

Plata si livrare

Transportul si livrarea produselor

 

În cazul în care produsele exista pe stoc, acestea vor fi livrate in 1 - 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, prin curierat rapidsau cu masinile din parcul propriu.

Costul transportului

Livrarea se face prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier, Nemo Expres Curier si Pallex. Costul de transport variaza in functie de caracteristicile comenzii (greutate, valoare), iar valoarea exacta va va fi comunicata telefonic in momentul confirmarii comenzii, in cazul in care vor exista diferente intre calculul realizat de sacose.net si cel realizat de firma de curierat.

Livrare

 

Produsele se vor livra utilizind modalitatea de livrare aleasa de dvs. la efectuarea comenzii. Plata o veti realiza utilizind modalitatea de plata aleasa de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in cutii sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul SC Marketing Solution Group S.R.L.


Termene de livrare

 

Termenele de livrare sunt astfel:
Comenzile vor fi livrate in maxim 24 - 72 ore de la confirmarea lor.

In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor) SC Marketing Solution Group S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Taxe suplimentare


SC Marketing Solution Group S.R.L. nu percepe nici o alta taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@mktgrup.ro.